bg-header.jpg

Vragen? Stuur een e-mail
of bel naar: 06-214 989 18

 

Volg ons ook op Facebook facebook logo

Wat is Guitar4U

Guitar4U is een geweldige plek om gitaarles te krijgen! In het centrum van Oud-Beijerland geeft Eric Hantelmann les in zijn ruime, lichte lesruimte. Op deze site vind je alle mogelijkheden bij Guitar4U. Mochten er nog vragen zijn stuur dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er is heel veel mogelijk!

Lees meer...

Eric Hantelmann gitaardocent / gitarist

Eric Hantelmann maakt al muziek vanaf zijn 9e als trompetleerling op de SKVR muziekschool. Op zijn 15e ontdekte hij de mogelijkheden van de gitaar en was hij om. Hij ruilde zijn trompet in voor een gitaar. Al snel speelde hij in verschillende bandjes van pop tot jazz.

Na de middelbare school ging hij gitaar Lichte Muziek studeren aan het Rotterdams Conservatorium. Tijdens deze opleiding kwamen veel muziekstijlen aan bod zoals jazz, blues, rock en R&B.

Hij kreeg les van Sjoerd Plak, Ben de Bruin, Joe Pass en Klaus Flenter. Aan het eind van zijn studie liep hij stage bij de SKVR  muziekschool Rotterdam, waar hij na zijn afstuderen een baan als gitaardocent aangeboden kreeg. De jaren daarna combineerde hij zijn werk bij de muziekschool met het spelen in diverse coverbands.Op dit moment speelt hij met zijn Urban Jazz Trio. www.urbanjazztrio.nl

   

                                foto RWMFF  

 

Gratis proefles

Je kunt, vrijblijvend, een gratis proefles krijgen. Kom een keer een les proberen en ervaar hoe leuk het is om gitaar te spelen! Als je ook nog zingt is het ook een fantastische manier om jezelf te begeleiden. Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak!

 

Lees meer...

Wat zeggen anderen?

Stan van der Leer -11 jaar

"Ik vind de ruimte waar les wordt gegeven heel gezellig en Eric geeft heel leuk les. want hij zei: '' Ik vind het het belangrijkst als je een leuk liedje leert.''
Hij leert me ook goed ritmes en zulk soort dingen."

Inloggen

Guitar4U heeft een online omgeving waar je jouw persoonlijke lesmateriaal kan inzien en downloaden. Heeft u nog geen inloggegevens, klik dan onder dit formulier op "Registreer".

Waar zit Guitar4U?

van Wassenaerstraat 18 - 3262 ES  Oud-Beijerland

Neem direct contact op

 1. Naam(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Veiligheidscode
  Ongeldige invoer
 1. Bericht(*)
  Ongeldige invoer